Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ : Ο απεργιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς, στις 6 Μάη,έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση!

Δημοσιεύτηκε στις

Ο απεργιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς, στις 6 Μάη, με μαζικές συγκεντρώσεις των Συνδικάτων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα, έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση!

Nα μην τολμήσει να καταθέσει το νομοσχέδιο που γενικεύει τη 10ωρη δουλειά με χτύπημα στο σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και επιβάλλει ακόμα περισσότερους περιορισμούς στη δράση των συνδικάτων, στην προκήρυξη απεργίας!

Ο Σύλλογος μας με το πανό του και η επιτροπή αγώνα σπουδαστών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ συμμετείχαμε στην πρώτη δυναμική απεργιακή απάντηση στις 6 Μάη μαζί με τα συνδικάτα των εργαζομένων τους εργαζόμενους, τους φοιτητικούς συλλόγου

Συμμετέχουμε στο επόμενο αγωνιστικό ραντεβού!

Στη σύσκεψη την Δευτέρα 10 Μάη στις 6.30 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως όπου καλούν Συνδικάτα και Ομοσπονδίες με σκοπό την προετοιμασία της κλιμάκωσης της πάλης, να οργανωθεί το επόμενο αγωνιστικό βήμα, με κεντρικό αίτημα: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει, να μην τολμήσει να το καταθέσει στη Βουλή!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Απεργία 16 Δεκέμβρη

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 16...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών

ΕΡΓΑΤΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκδήλωσε την έμπρακτη...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Συνάντηση με πολυμελή πανελλαδική επιτροπή αποστράτων και εν ενεργεία στρατιωτικών

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου με χαρά ανταποκρίθηκε στο αίτημα για συνάντηση με την...