Σάββατο, Απρίλιος 17

Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ: Για την κινητοποίηση των συναδέλφων μας από τις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ

0
image_pdfimage_print

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την σημερινή κινητοποίηση των συναδέλφων μας από τις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ Αιγάλεω, Ρέντη, Αγίων Αναργύρων και Ελευσίνας στο Υπουργείο Παιδείας, στην οποία παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΣΥΣΔΙΕΚ.

Οι σπουδαστές των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ δίκαια αγανακτούν και αγωνίζονται αφού ο νόμος που ψήφισε το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση υποβαθμίζει τις σχολές και το πτυχίο τους.

Παρότι αντιπροσωπεία σπουδαστών από τις ΕΠΑΣ και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου σπουδαστών Δ.ΙΕΚ ζήτησαν συνάντηση με κάποιον αρμόδιο από το υπουργείο Παιδείας για αυτό το σοβαρό ζήτημα που απασχολεί και άλλα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σπουδές μας και παρά την αναμονή ωρών, αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ!

Δεν μένουμε έκπληκτοι! Δεν είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο κρατάει αυτή την στάση απέναντι στους σπουδαστές που αγωνιούν για τις σπουδές και το μέλλον τους!

         Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας!

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού αύριο Παρασκευή 9 Απρίλη όπου καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή στις 11.00 σπουδαστές των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.

Το Δ.Σ του ΣΥ.Σ.Δ.ΙΕΚ Αττικής στηρίζει, συμμετέχει και καλεί να δώσουμε δυναμικό παρόν στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας σπουδαστές από Δ.ΙΕΚ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, ενάντια στην υποβάθμιση των σπουδών και των δικαιωμάτων μας.

Έχουμε κοινές ανησυχίες, κοινά άγχη

για τις σπουδές και το μέλλον μας!

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Έλα σε επαφή με το Σύλλογο σου! 

· Τηλ. Επικοινωνίας: 6988069521 Κώστας, 6971851391 Δημήτρης

· Email: [email protected]

· Facebook: Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής

· Instagram: sysdiek_attikis

· Site: sysdiek-attikis.blogspot.gr

 

· Στέκι Συλλόγου: Κοίλης 13, Πετράλωνα

Share.

Comments are closed.