Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής: Ο φασισμός δε θα πεθάνει μόνος! Τσάκισε τον!

0

Συναδέλφισσα – συνάδελφε!

Στις 15 Ιουνίου ξεκινάει η δική της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο σε δεύτερο βαθμό.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, οι συνταξιούχοι με τον οργανωμένο αγώνα τους μέσα από τους συλλόγους τους και τα σωματεία τους, στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στα σχολεία, στις γειτονιές, απέδειξαν στην πράξη ότι μόνο έτσι μπορεί να απομονωθούν και να τσακιστούν τα ναζιστικά κατακάθια!

Η παρουσία όλου του λαού έξω από το εφετείο πριν 2 χρόνια κατάφερε να στείλει στην φυλακή τους φασίστες, που ακόμα και το δικαστήριο έκρινε ως εγκληματική οργάνωση, την ναζιστική Χρυσή Αυγή και την ηγεσία της.

Με την ανοχή της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και με ευθύνη της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ (που με τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε η κυβέρνηση του τους έριξε στα «μαλακά»), βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια των καταδικασμένων εγκληματιών να αποφυλακιστούν ενώ την ίδια ώρα «νέες» φασιστοσυμμορίες σχηματίζονται και κυκλοφορούν ελεύθερα συνεχίζοντας την εγκληματική δράση όπως βλέπουμε όλη τη τελευταία περίοδο.

Δε χωράει κανένας εφησυχασμός! Μπορεί να μπήκαν φυλακή όμως η ναζιστική ιδεολογία είναι εδώ και παράγει εγκληματική δραστηριότητα.

Οι χρυσαυγίτες, όπως και κάθε λογής φασίστες, ήταν πάντα μακρύ χέρι της μεγάλης εργοδοσίας και τους κράτους της. Αυτοί τους «μαζεύουν» και τους «αμολάνε» όταν τους έχουν ανάγκη για να τσακίσουν όποιον σηκώνει κεφάλι. Γι’ αυτό και δεν είδαμε ποτέ τους φασίστες να τα βάζουν με τους «δυνατούς» αλλά μόνο με τους «αδύναμους». Στο λιμάνι προς όφελος των εφοπλιστών έκαναν δολοφονική επίθεση στους εργάτες – συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ «που κρατούσαν ψηλά τους μισθούς», στα Γιάννενα προς όφελος των μεγαλεμπόρων φασίστες χτυπούσαν απεργούς σε μεγάλο Σούπερ Μάρκετ. Τους βλέπαμε να κυνηγούν μεροκαματιάρηδες και κυνηγημένους από τους πολέμους μετανάστες και πρόσφυγες.

Αυτοί ήταν, αυτοί είναι και δεν θα αλλάξουν! Τσιράκια, μπράβοι, το μακρύ χέρι των αφεντικών και της εργοδοσίας!

Συνεχίζουμε τον αγώνα, τους απομονώνουμε παντού! Στους χώρους δουλειάς, πρακτικής, στις σχολές, στα ΙΕΚ μας!

Ο φασισμός δε θα πεθάνει μόνος! Τσάκισε τον!

  • Τετάρτη 15/6, στις 08:00π.μ. δίνουμε δυναμικό παρών στο Εφετείο, πίσω από τα πανό του συλλόγου μας !

 

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.