Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής :Για την παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας

0
image_pdfimage_print


Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας,την Τετάρτη 14 Απρίλη, προχώρησε ο Σύλλογός μας μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ της Αττικής.

Για ακόμη μία φορά κινητοποιηθήκαμε, φωνάξαμε τα συνθήματα μας ενάντια στο νόμο υποβάθμισης των σχολών μας!

Για ακόμη μία φορά το το υπουργείο δεν έκανε δεκτή την αντιπροσωπεία του Συλλόγου και των συναδέλφων μας από τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, ενώ είχαμε αιτηθεί συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, κα. Κεραμέως και τον γ.γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης, κ. Βούτσινο, προκειμένου να λάβουμε απαντήσεις για όλα όσα μας απασχολούν, αλλά και για να πάρει πίσω η κυβέρνηση και το υπουργείο το νόμο που υποβαθμίζει τα Δ.ΙΕΚ και τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, όπου μάλιστα  το πτυχίο των σπουδαστών από τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ από επιπέδου 4 θα είναι επιπέδου 3 μετά από εξετάσεις πιστοποίησης!

                                  

Συνεχίζει η κυβέρνηση να κάνει ότι δεν μας ακούει! Συνεχίζουμε και εμείς με τα δίκαια  αιτήματά μας για να ανοίξουν οι σχολές μας εδώ και τώρα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία μας, για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών μαθημάτων, για την έναρξη της μαθητείας και της πρακτικής άσκησης με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και για τη διεκδίκηση όλων όσων είναι απαραίτητα για να μάθουμε την ειδικότητά μας ολοκληρωμένα, για να καταργηθεί ο νόμος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση ΤΩΡΑ!   

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού….

 Παρασκευή 16 Απρίλη  στις 12:00

στην παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουμε το Δ.Σ. του ΣΥ.Σ.ΔΙΕΚ και η Επιτροπή  Αγώνα των Σπουδαστών στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

Έλα σε επαφή με το Σύλλογο σου! 

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 6988069521 Κώστας, 6971851391 Δημήτρης 
  • Email: [email protected] 
  • Facebook: Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής 
  • Instagram: sysdiek_attikis 
  • Site: sysdiek-attikis.blogspot.gr 
  • Στέκι Συλλόγου: Κοίλης 13, Πετράλωνα
Share.

Comments are closed.