Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας- Βόνιτσας «Η Αναγέννηση»: Ανακοίνωση για την κλήτευση σε δίκη συνδικαλιστών

Δημοσιεύτηκε στις

ο ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει την συμπαράσταση του στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας Βόνιτσας και στον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Λευκάδας που σέρνονται σε δίκη στις 19 Γενάρη, μετά από μήνυση του εργολάβου που είχε αναλάβει τα έργα για την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου του Νυδριού.

Ήμασταν μάρτυρες μπροστά στην εργοδοτική ασυδοσία στο Νυδρί. Ο εν λόγω εργολάβος όχι μόνο καταπατούσε τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων βάζοντας τους να δουλεύουν όλη μέρα, όχι μόνο τους απαγόρευσε το δικαίωμα τους στην απεργία μπροστά στην πρωτομαγιάτικη απεργία στις 6 Μαΐου αλλά είχε και το θράσος να κινηθεί ενάντια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αλέξανδρο Βεροιώτη με ερπυστριοφόρο όχημα και να τον τραυματίσει στο χέρι και στο πόδι και αντί να απολογηθεί για τις πράξεις του, έφτασε σε σημείο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Το ΔΣ του Σωματείου μας στηρίζει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων και δηλώνουμε ότι η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών : Επανήλθε ανανεωμένο το site του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στη ίδια διεύθυνση...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης: Κάλεσμα στη σύσκεψη στις 12 Νοέμβρη στον κινηματογράφο STUDIO

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης “Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ”: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

ΝΤΡΟΠΗ!  Σέρνουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ, για την κινητοποίηση στο λιμάνι ενάντια...