Σύλλογος Φίλων Πασχόντων από Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής (ΔΠΤ): Για Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε στις

Επανειλημμένα ο Σύλλογος μας έχει εκφράσει την αγωνία των οικογενειών των πασχόντων από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής για την θεραπεία των παιδιών μας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ενώνουμε την φωνή μας με τους γονείς των θεραπευόμενων στα προγράμματα απεξάρτησης για να εκφράσουμε την ανησυχία μας για τις επιπτώσεις από την εφαρμογή του νόμου για την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, με τον οποίον ουσιαστικά υπονομεύεται το έργο θεραπευτικών φορέων όπως το 18ΑΝΩ αλλά και άλλων δομών  που λειτουργούσαν στα πλαίσια του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Ο σύλλογος μας στηρίζει ομόφωνα τον αγώνα της Ομοσπονδίας των γονέων του ΚΕΘΕΑ, αλλά και των εργαζόμενων στις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας και θα παρευρεθεί στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26/6/2025   στο Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις μας για τα δικαιώματα των πασχόντων από ΔΠΤ και τις οικογένειες τους και απαιτούμε να υλοποιηθεί επιτέλους η συνάντηση μας με τον Υπουργό Υγείας που επί δύο χρόνια ζητάμε και την αρνείται.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τιμάμε την Πρωτομαγιά στους δρόμους του αγώνα

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στη Σίδνο

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Μετά τα «εργατικά ατυχήματα»...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 1η Μαΐου – 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 7ΩΡΟ- ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ- 35ΩΡΟ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...