Σύλλογος Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης: Συμμετοχή στα συλλαλητήρια 11-9 στη ΔΕΘ και στις 31-8 για το Ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε στις

Συλλαλητήριο για τη ΔΕΘ στις 11 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία ΧΑΝΘ

Στη χθεσινή μαζική σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, όπου παραβρέθηκε και ο Σύλλογός μας, αποφασίστηκε το συλλαλητήριο με αφορμή τη ΔΕΘ να γίνει το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης αποφασίστηκε συλλαλητήριο για την Τρίτη 31 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου, με αφορμή τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και το νομοσχέδιο για την επικουρική ασφάλιση που μπαίνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή. Την ίδια μέρα, θα γίνει και η προγραμματισμένη για χτες συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους, η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας του καιρού.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Τώρα και με αφορμή και τη ΔΕΘ είναι δική μας ευθύνη να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς το αγωνιστικό μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε το αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη και οι άλλοι αντεργατικοί νόμοι να εφαρμοστούν σε κανέναν χώρο δουλειάς. Κάθε υπηρεσία να αποκτήσει το δικό της επιτελείο μάχης, που θα οργανώνει την πάλη των εργαζομένων, να διαμορφώνετε  από τους ίδιους τους εργαζόμενους πλαίσιο αιτημάτων, με βάση το τι είναι σήμερα αναγκαίο, και όχι με βάση τον ρεαλισμό των στόχων της κυβέρνησης.

Μόνο το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει φρένο και εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, να αποσπάσει κατακτήσεις, να ανοίξει τον δρόμο για ριζικές αλλαγές, προς όφελος των εργαζομένων.

Σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να οργανώσουμε την πάλη μας με σύνθημα: Όλοι στους συλλόγους! Για να ξηλωθούν οι αντεργατικοί νόμοι, να παλέψουμε για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης καλεί όλους του εργαζόμενους του ΥΠΑΑΤ να δώσουν το παρόν στα παραπάνω συλλαλητήρια.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Κάτω τα χέρια από την Κούβα

Ο δολοφονικός αποκλεισμός της Κούβας βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των χρονίως πασχόντων, των...

Eργατικά Κέντρα Αθήνας – Πειραιά: 3 Μάη ο Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι-Καισαριανή 2026

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1. Τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑΣ και ΠΕΙΡΑΙΑ στο πλαίσιο των...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Κάλεσμα σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο 14 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία.

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 12/3 σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων για...