Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Σύλλογος εργαζόμενων ΕΦΕΤ:  Στηρίζουμε τον αγώνα τον εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ!

0

  Στηρίζουμε τον αγώνα τον εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ!
              Τρίτη 14 Ιούνη 14.00, ημέρα ψήφισης των απολύσεων και παύσης λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλοι έξω από τη Βουλή.

     Ο Συλλογος εργαζομενων ΕΦΕΤ  στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ. Το Δικαίωμα στην Δουλειά είναι Αδιαπραγμάτευτο! Ο μαζικός, αποφασιστικός αγώνας των εργαζομένων, του λαού της περιοχής, αλλά και η αλληλεγγύη και στήριξη από τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους όλης της χώρας είναι το όπλο που θα σπάσει τις απειλές, τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα της Κυβέρνησης!
      Η ειδική διαχείριση της ΛΑΡΚΟ, έδωσε τελεσίγραφο ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα σταματήσουν τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και θα οδηγήσουν στην ανεργία όλους τους εργαζόμενους, αλλά και όσους ζουν από την δραστηριότητα της ΛΑΡΚΟ.
     Εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης ο αγώνας και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων οι οποίοι, μεταξύ άλλων, έχουν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται στις 17 Ιούνη ώστε να μην προχωρήσουν οι απολύσεις των εργαζομένων.Με έναν ωμό εκβιασμό η ειδική διαχείριση απαίτησε την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων τάζοντας δήθεν επαναπροσλήψεις με συμβάσεις ενός και δύο μηνών! Η ίδια κυβέρνηση που θέλει να ξεσπιτώσει και να πετάξει στην ανεργία εργαζόμενους που χρόνια τώρα «δένουν τ’ ατσάλι» επιχειρεί να σπάσει τον αγώνα των εργατών και του λαού της περιοχής με τελεσίγραφα και εκβιασμούς!

•    Στηρίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των σωματείων της ΛΑΡΚΟ
•    Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη
•    Να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και αφήνει εκατοντάδες εργαζομένους στην ανεργία.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.