Σύλλογος εργαζομένων ΕΦΕΤ: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΕΦΕΤ εκφράζει την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας, ενάντια στο αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο της Γαλλικής Κυβέρνησης που αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης και  καλεί στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας.

Στην Γαλλία συνεχίζονται μαζικές, αγωνιστικές δράσεις και απεργίες σε σειρά κλάδων με στόχο την κατάργηση του. Οι δρόμοι της Γαλλίας έχουν πλημμυρίσει από τον λαό που διαδηλώνει για τη ζωή του, ενώ οργανώνονται απεργιακές συγκεντρώσεις σε μεγάλες βιομηχανίες σε όλη την χώρα.

Απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό έχουν εξαπολύσει ένα τεράστιο όργιο καταστολής και τρομοκρατίας απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις στο κέντρο του Παρισιού, ενώ ταυτόχρονα απειλούν τους εργαζόμενους  με επιστράτευση σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την τεράστια Γενική Απεργία που προετοιμάζεται για την Πέμπτη 23 Μάρτη.

Οι εργαζόμενοι της Γαλλίας δίνουν  έναν τεράστιο αγώνα. Και εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους  με κάθε τρόπο. Να κυριαρχήσει το σύνθημα από την Ελλάδα.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

VICTOIRE POUR LES TRAVAILLEURS DE FRANCE

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...