Σύλλογος εργαζομένων ΕΦΕΤ: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΕΦΕΤ εκφράζει την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας, ενάντια στο αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο της Γαλλικής Κυβέρνησης που αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης και  καλεί στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας.

Στην Γαλλία συνεχίζονται μαζικές, αγωνιστικές δράσεις και απεργίες σε σειρά κλάδων με στόχο την κατάργηση του. Οι δρόμοι της Γαλλίας έχουν πλημμυρίσει από τον λαό που διαδηλώνει για τη ζωή του, ενώ οργανώνονται απεργιακές συγκεντρώσεις σε μεγάλες βιομηχανίες σε όλη την χώρα.

Απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό έχουν εξαπολύσει ένα τεράστιο όργιο καταστολής και τρομοκρατίας απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις στο κέντρο του Παρισιού, ενώ ταυτόχρονα απειλούν τους εργαζόμενους  με επιστράτευση σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την τεράστια Γενική Απεργία που προετοιμάζεται για την Πέμπτη 23 Μάρτη.

Οι εργαζόμενοι της Γαλλίας δίνουν  έναν τεράστιο αγώνα. Και εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους  με κάθε τρόπο. Να κυριαρχήσει το σύνθημα από την Ελλάδα.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

VICTOIRE POUR LES TRAVAILLEURS DE FRANCE

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Εργαζ. στην Ιδιωτική Υγεία & Πρόνοια Ν.Αχαΐας: Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη των αφεντικών

Το Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία & Πρόνοια Ν.Αχαΐας καταγγέλλει ένα ακόμα εργοδοτικό...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Για τον νεκρό εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος

ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ  Συναδελφισσες και συνάδελφοι, Το...

Σωματείο Εργαζομένων NEXI (πρώην First Data): Συμμετέχουμε στην εκδήλωση για τις ΣΣΕ του Σωματείου εργαζομένων Netcompany Intrasoft

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Την Τετάρτη 31/05 συμμετέχουμε στην εκδήλωση του σωματείου εργαζομένων Netcompany Intrasoft για τις...