Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Σύλλογος Εργαζ. Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: Να σταματήσει τώρα η προσπάθεια τρομοκράτησης ομοσπονδιών, σωματείων και εργαζομένων

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Χθες, 18 Ιανουαρίου 2021, αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας μαζί με άλλα σωματεία πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αλίμου, μετά την ενημέρωσή μας ότι ο Δήμαρχος Αλίμου ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, εισηγήθηκε την ανάθεση σε εξωτερικό Δικηγόρο της σύνταξης Εξώδικων Δηλώσεων – Προσκλήσεων στο πλαίσιο ανάρτησης σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες συκοφαντικών και δυσφημιστικών για το Δήμο και τον Δήμαρχο δημοσιευμάτων.!! «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει».

Από πότε ένα ψήφισμα συμπαράστασης συνδικαλιστικού οργάνου
καταγεγραμμένων γεγονότων σε εργαζομένους από διάφορους δημάρχους,

συμπεριλαμβανομένων και του ίδιου, θεωρείται ποινικό αδίκημα;

Γιατί, αφού ο Δήμαρχος Αλίμου εκτιμά ότι τον «συκοφαντήσαμε» και τον «δυσφημίσαμε», όπως επικαλείται, δεν δέχθηκε να μας μιλήσει, επικαλούμενος ότι είναι σε σύσκεψη, ούτε έδειξε τη διάθεση να μας δεχθεί με προγραμματισμένο ραντεβού λόγω «φόρτου εργασίας»;

Όσα χρήματα των δημοτών τους και να σπαταλήσουν διάφορες δημοτικές αρχές σε δικηγόρους για να τρομοκρατήσουν σωματεία και ομοσπονδίες που στηρίζουν, μέσω σχετικών ψηφισμάτων, τους εργαζόμενους που υφίστανται φαινόμενα αυταρχισμού και τρομοκρατίας στο χώρο εργασίας τους προκειμένου να επικρατεί σιγή νεκροταφείου ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να σταματήσουν τη διαδικασία των εξώδικων αναφορών.

Η προσπάθειά του Δημάρχου Αλίμου να μας τρομοκρατήσει και να μας φιμώσει θα πέσει στο κενό. Δεν θα μας γυρίσουν σε «μαύρες εποχές», όσους νόμους καταστολής και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και να ψηφίσει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ παίρνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν οι προκάτοχοί της.

Comments are closed.