Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”:Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων στην «Μαλαματίνα». ο αγώνας τους για να ακυρωθούν οι απολύσεις 15 συναδέλφων τους και να έχουν δουλειά με δικαιώματα κατοχυρωμένα με ΣΣΕ είναι πέρα για πέρα δίκαιος.

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία που έχει εξαπολύσει τρομοκρατία προκειμένου να υποχωρήσουν οι εργαζόμενοι από τα δίκαια αιτήματά τους.

Καταδικάζουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία την ίδια στιγμή που χαρίζει εκατομμύρια στην εργοδοσία, στέλνει τα ΜΑΤ να δείρουν τους εργαζομένους.

Απαιτούμε:

  • Να αποχωρήσουν τώρα όλες οι αστυνομικές δυνάμεις από το εργοστάσιο και να μπουν για δουλειά όλοι οι εργαζόμενοι με όλα τα δικαιώματα τους.
  • Να ανακληθούν όλες οι απολύσεις.
  • Να υπογραφεί Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη 6/9/2022 στις 17:30 στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...