Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση 15 Φλεβάρη στις 10.30 στα Προπύλαια

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Η κυβέρνηση, όπως και κάθε άλλη τα προηγούμενα χρόνια,  κλιμακώνει την επίθεση στους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και του Ο.Ο.Σ.Α.

Τα προβλήματα του δημόσιου σχολείου, απόρροια της πολιτικής που ακολουθούν, προσπαθούν να τα φορτώσουν στους εκπαιδευτικούς και να παρουσιάσουν ως φάρμακο την αξιολόγηση μονάδων και εκπαιδευτικών. 

Τα σχολεία κλείνουν με την εμφάνιση του πρώτου κρύου, πλημμυρίζουν από την πρώτη βροχή, μένουν χωρίς ρεύμα σε ώρα μαθήματος, με σοβάδες και καταρρεύσεις να απειλούν τη σωματική  ακεραιότητα μαθητών και δασκάλων. Τα κενά εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην παράλληλη στήριξη είναι αμέτρητα, με μαθησιακά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα να καλπάζουν.

Οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι προσπαθούν να τα βγάλει πέρα με 737€.

Κανείς μόνος! 

Μαζί με τους συναδέλφους μας πάμε κόντρα σε αυτούς που υποχρεώνουν τον εκπαιδευτικό να ψάχνει χορηγό και να κάνει promotion του σχολείου που δουλεύει, για να ανέβουν οι δείκτες επιχειρηματικής, αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης. Πάμε κόντρα σε όποιον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε τον εκπαιδευτικό μας ρόλο. Αγωνιζόμαστε για σχολεία που προωθούν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών. Αγωνιζόμαστε για πλήρη κάλυψη των αναγκών στη δημόσια εκπαίδευση με μόνιμους διορισμούς.

Αγωνιζόμαστε για να πλατύνει το μέτωπο των εργαζομένων που διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Δάσκαλος σκυφτός, αμόρφωτος λαός!

 Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση των συναδέλφων μας της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, την Τετάρτη 15/02 στις 10:30 στα Προπύλαια.

Περισσότερα

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Ευβοίας: Αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 7 Νοέμβρη στη Χαλκίδα.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης για κλιμάκωση των αγωνιστικών δράσεων...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: 3 Νοέμβρη Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη της δημόσιας Υγείας. Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες...

Σωματείο εργαζομένων Tasty Foods: Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων Tasty Foods καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι που...