Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Όλοι 1η Νοέμβρη στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε στις

ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Κάτω από την απαίτηση του λαϊκού κινήματος, η φιέστα των φασιστοειδών στο Νέο Ηράκλειο δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η  Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων με τέτοιο θέμα στην Αττική την  1η Νοέμβρη.

Συνάδελφοι, εμείς καλούμε σε διαρκή αγώνα για τα δικαιώματά μας, ενάντια στην εχθρική πολιτική του ελληνικού κράτους και των κυβερνήσεών. Χρειάζεται επαγρύπνηση ενάντια στον φασισμό και διαρκής ετοιμότητα για τον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στη δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ και τους συμμάχους τους.

Το σωματείο μας, που είχε πάρει απόφαση συμμετοχής στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, καλεί τα μέλη του σε κινητοποίηση ενάντια στο μακελειό στην Παλαιστίνη, μαζί με άλλα σωματεία και φορείς της Αττικής.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ

στην Πλατεία Σημηριώτη, Νέα Ιωνία.

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...