Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Μαζί με τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Δημοσιεύτηκε στις

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στην υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, στις περικοπές λειτουργικών δαπανών, στα σχέδια για σβηστά φώτα και παγωμένες αίθουσες.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα σχέδια κατηγοριοποίησης και διαφοροποίησης των σχολείων.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα κενά που υπάρχουν στα σχολεία, ειδικά στα ΕΠΑΛ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στους διάφορους “κόφτες” της προόδου των μαθητών μας και παράγοντες εξάντλησης τους, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και την Τράπεζα Θεμάτων.

Οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση, που δουλεύουμε με παγωμένους μισθούς, με όρους εξοντωτικούς όρους εργασίας, που προσπαθούμε κι εμείς να ανταπεξέλθουμε στην ακρίβεια και το τρομακτικό κόστος διαβίωσης, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους μαθητές μας που αγωνιούν για το μέλλον τους.

Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειές τους που μετρούν τα ευρώ για να πληρώσουν τα ολοένα και αυξανόμενα δίδακτρα του φροντιστηρίου.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων εκπαιδευτικών που, όσο και να ποινικοποιεί το κράτος τους αγώνες τους, συνεχίζουν να αγωνίζονται για να διατηρήσουν ακέραιο τον παιδαγωγικό τους ρόλο, μέσα σε συνθήκες που μετατρέπουν ταχύτατα το σχολείο σε εξεταστικό κέντρο, σε αρένα ανταγωνισμού με επιχειρηματικούς δείκτες αξιολόγησης.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας  την Τρίτη 11/10 στις 13.00 μ.μ., στο ΥΠΑΙΘ

Στις 9 Νοέμβρη θα είμαστε μαζί τους στο δρόμο απεργοί.

Περισσότερα

Κάλεσμα του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων στη σύσκεψη ΕΚ – Ομοσπονδιών – Συνδικάτων στις 12 Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Όλες και όλοι συμμετέχουμε στη σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων, την...

Σύλλογος Ερευνητών/τριών Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου: Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ! Να σταματήσει τώρα η δίωξη για την...

Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του προέδρου των εργαζομένων ΕΝΕΔΕΠ και του Εργατικού Κέντρου...