Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Αλληλεγγύη και στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της Εfood

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, τις κινητοποιήσεις και τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Efood, τις αγωνιστικές αποφάσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα που βάζουν στο επίκεντρο την διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στις πλατφόρμες.

Ο νόμος-έκτρωμα της ΝΔ, ο οποίος άνοιξε τις ορέξεις της εργοδοσίας και απελευθέρωσε τα χέρια της, να σπάσει σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, στο δρόμο.

Στηρίζουμε τους συναδέλφους διανομείς στην 24ωρη απεργία τους.

Καλούμε κάθε συνάδελφο του κλάδου να στηρίξει με την παρουσία του την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη, στη συγκέντρωσή των εργαζομένων της Efood και των συνδικάτων τους, στις 11:00 π.μ. στο Π. Άρεως.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για τα νέα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους εργασίας

Στο βωμό του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων, για πολλοστή φορά, συνάδελφοί μας δεν γύρισαν...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Οι εργαζόμενοι του Συνδικάτου ΙΓΜΕ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Δεν θα συνηθίσουμε στα εργατικά εγκλήματα

Δεν θα συνηθίσουμε στα εργατικά εγκλήματα! Από σήμερα Τετάρτη 20 Μάη, η Διοίκηση του Παλλεσβιακού...