Σύλλογος Εργαζ. Ιδιωτικ. Εκπαίδευση Αττικής : Όλοι στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου την Τετάρτη 13 Μαΐου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας κατά την οποία οποία συστήνει αυτοσυγκράτηση, αποδεικνύεται ασυγκράτητη στο να περνάει αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία.

Όλες οι αντιεκπαιδευτικές κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ, της Ε.Ε. και του ΣΕΒ βρίσκουν τον αντίκτυπό τους σε αυτό το νομοσχέδιο.

Δεν φτάνει όμως που θέλησαν να το περάσουν εν μέσω πανδημίας, τώρα περνάνε τροπολογία για να γίνει το εκπαιδευτικό έργο ριάλιτι, τόσο στο δημόσιο σχολείο, όσο και σε ιδιωτικές εκπαιδευτικές δομές.

Η  τροπολογία που ψηφίστηκε και προβλέπει την ταυτόχρονη δια ζώσης διδασκαλία και τη ζωντανή αναμετάδοση από την τάξη, δεν πατάει σε κανένα παιδαγωγικό κριτήριο και παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μέτρο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ασύγχρονη και σύγχρονη)

Είναι ένα ακόμη βήμα προς τον έλεγχο του εκπαιδευτικού και του εκπαιδευτικού έργου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, αλλά και τους μαθητές και τους γονείς στο συλλαλητήριο Συλλόγων και ΕΛΜΕ,  την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 13:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για τους απεργούς πείνας και τα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Για πάνω από μια δεκαετία, στα κτίρια των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας ζουν 400...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να μην γίνουν άλλες

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Τύπου και  Χάρτου καταγγέλλει τις απολύσεις που έγιναν στην εταιρεία Veridos...

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ: Ανακοίνωση για το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΔΔΗΕ ! ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...