Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Για το εργοδοτικό έγκλημα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του 47χρονου εργάτη που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα στη  Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος. Επίσης εύχεται ταχεία ανάρρωση στους 2 εργάτες που τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται.

Στηρίζει τον απεργιακό αγώνα και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Ζώνη για μέτρα προστασίας της ζωής τους, για να εργάζονται  με ασφάλεια και  να γυρίζουν σπίτι τους όρθιοι και υγιείς.

Μας εξοργίζει το νέο εργοδοτικό έγκλημα,  ένα ακόμα   εργοδοτικό έγκλημα. Δεν θα κάτσουμε να μετράμε τους νεκρούς μας και μια χούφτα παράσιτα να μετράνε κέρδη.

Με τα σωματεία μας, μαζί με όλους τους εργάτες, δυναμώνουμε την οργάνωση μας, τον αγώνα μας, την αλληλεγγύη μας για να πληρώσουν τα εγκλήματα τους  όλοι οι υπεύθυνοι, αυτοί που έχουν μετατρέψει τους εργασιακούς χώρους σε γαλέρες. Για να παρθούν μέτρα για την υγεία  και ασφάλεια μας σε κάθε εργασιακό χώρο. 

 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης – Υμηττού: Το Συνταξιουχικό, εργατικό και λαϊκό κίνημα είναι συμπαραστάτης στον αγώνα των αγροτών

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών και ΑΠΑΙΤΕΙ...

Ομοσπονδίες: Κάλεσμα σε κοινή συνέντευξη τύπου 8 Δεκέμβρη στις 11πμ στο Υπ. Εργασίας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 11:00, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ...