Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Για το εργοδοτικό έγκλημα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του 47χρονου εργάτη που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα στη  Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος. Επίσης εύχεται ταχεία ανάρρωση στους 2 εργάτες που τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται.

Στηρίζει τον απεργιακό αγώνα και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Ζώνη για μέτρα προστασίας της ζωής τους, για να εργάζονται  με ασφάλεια και  να γυρίζουν σπίτι τους όρθιοι και υγιείς.

Μας εξοργίζει το νέο εργοδοτικό έγκλημα,  ένα ακόμα   εργοδοτικό έγκλημα. Δεν θα κάτσουμε να μετράμε τους νεκρούς μας και μια χούφτα παράσιτα να μετράνε κέρδη.

Με τα σωματεία μας, μαζί με όλους τους εργάτες, δυναμώνουμε την οργάνωση μας, τον αγώνα μας, την αλληλεγγύη μας για να πληρώσουν τα εγκλήματα τους  όλοι οι υπεύθυνοι, αυτοί που έχουν μετατρέψει τους εργασιακούς χώρους σε γαλέρες. Για να παρθούν μέτρα για την υγεία  και ασφάλεια μας σε κάθε εργασιακό χώρο. 

 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

 

Περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών: Κάλεσμα έναρξης διαπραγματεύσεων για νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Mεταξύ των Ενώσεων μας, υπάρχουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, οι...

Σωματείο Εργαζομένων Cosmote -Evalue Αττικής: Για την απόλυση συναδέλφισσας στο κτίριο του Μοσχάτου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Εκτός από τα μέτρα προστασίας της υγείας μας από την ένταση της...

Σωματείο Εργαζομένων Hellenic Quality Foods Εύβοιας: Να υπογραφεί η επιχειρησιακή ΣΣΕ με αυξήσεις !

ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!! Εχθές το...