Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για την εξοργιστική εισαγγελική πρόταση για τον βιαστή Μίχο

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

 ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Καταγγέλλουμε την εξοργιστική πρόταση αθώωσης, του Ηλία Μίχου για τα κακουργήματα του βιασμού και της μαστροπείας στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, από την εισαγγελέα της εν λόγω υπόθεσης.

Αγανακτούμε με τη προσπάθεια συγκάλυψης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος. Προβάλλεται ως ατομική επιλογή ενός ανήλικου κοριτσιού ή οποιασδήποτε γυναίκας η πώληση του σώματός τους, ο βιασμός ως συναινετικός, ο καταναγκασμός σαν επιλογή. Νιώθουμε οργή με τη σήψη και τη δυσωδία που αναδύεται από ένα σύστημα που προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να ξεπλύνουν παιδοβιαστές και μαστροπούς για την εγκληματική τους δράση στοχοποιώντας τα θύματα, το ίδιο το παιδί.

Ασπίδα μας η αλληλεγγύη, όπλο μας οι αγώνες, για να μπορεί κάθε παιδί να ζει μια ζωή απαλλαγμένη από κάθε μορφή βίας, καταπίεσης και εκμετάλλευσης.

Καμία ανοχή στη φρίκη που γεννά το σύστημα, με θύματα και παιδιά! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κοινωνία της εκμετάλλευσης και στο σύστημα που θεωρεί ότι όλα πουλιούνται και αγοράζονται, που γεννά και θρέφει τους δράστες-τέρατα.

Απαιτούμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά  ο βιαστής, μαστροπός Μίχος και όλοι οι ένοχοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού.

Έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος τροφίμων και ποτών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης : Συσκεψη για την προετοιμασία της Απεργίας 1 Οκτώβρη

Εν όψει της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Οκτώβρη ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης...

Συγκέντρωση σωματείων & φορέων Ν. Ιωνίας την Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη 7μμ στην πλατεία Σημηριώτη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 10.30 π.μ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ...

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσιών Υπαλλήλων Αθήνας – Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 

                 Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης  «Τα όποια μέτρα στήριξης δεν θα...