Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ”e-food”

Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην  ”e-food”. Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους. Βάζει στη πράξη εμπόδια στην εφαρμογή του νέου νόμου εκτρώματος που ψήφισε η ΝΔ , ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, τσακίζουν κάθε εργατικό δικαίωμα.

  Καταγγέλλουμε  τη συγκεκριμένη εργοδοσία που μεθοδεύει να στείλει στην ανεργία τους συναδέλφους διανομείς ή να τους αναγκάσει να δουλεύουν ως  ‘freelancer’ , βαφτίζοντάς τους μάλιστα ‘συνεργάτες’ (μπλοκάκι) προκειμένου να χάσουν κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό δικαίωμα τους.

Με αλληλεγγύη, συλλογικότητα και οργάνωση αποκτάμε δύναμη!!

Κανένας μόνος του!!  Μέσα από το  κλαδικό μας σωματείο δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, τον οργανωμένο αγώνα μας, τη συλλογική δράση και διεκδίκηση προκειμένου να μην εφαρμοστεί πουθενά ο νόμος έκτρωμα της ΝΔ.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Δεν καταλαβαίνουμε από απειλές και εκβιασμούς

ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Στις 5/3 καταγγείλαμε τις προσπάθειες...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Ενημερωτικό από τη κινητοποίηση στη ΔΙΔΕ Πειραιά

Την Τετάρτη 25/02/2026 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια σημαντική παρέμβαση-κινητοποίηση του σωματείου μας στη ΔΔΕ...

Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας:12 Μάρτη Παναττική στάση εργασίας

Παναττική Στάση Εργασίας την Πέμπτη 12η Μαρτίου 2026  από τις 11:00πμ ως την λήξη της...