Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Παρέμβαση του Σωματείου στη ΝΑΚ

Δημοσιεύτηκε στις

Παρέμβαση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το σωματείο μας στο κατάστημα της NAK στο Μαρούσι διεκδικώντας να γυρίσει στη δουλειάς της, η συναδέλφισσα που απολύθηκε από τη συγκεκριμένη εταιρεία με την αιτιολογία ότι δεν είναι “πρόθυμη να εργαστεί και ζητάει πράγματα που δεν δικαιούται”!

Στην παρέμβαση του σωματείου  συμμετείχαν συναδέλφισσες και συνάδελφοι φοιτητές, εκφράζοντας και τη στήριξη των φοιτητικών τους συλλόγων.

Θυμίζουμε ότι αυτό που ενόχλησε την εταιρεία και προχώρησε στην απόλυση της συναδέλφισσας είναι το γεγονός ότι η συναδέλφισσα διεκδικούσε τα αυτονόητα όπως τη φοιτητική και καλοκαιρινή της άδεια και να κάνει διάλειμμα.

Το σωματείο έκανε καθαρό στην εργοδοσία ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις  μέχρι να γυρίσει στη δουλειά της η συναδέλφισσα.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νίκη στην απεργία των εργατών στα ορυχεία χρυσού στην Αντιόχεια της Κολομβίας

Η ΟΜΕ εκφράζει αμέριστη αλληλεγγύη στους 600 εργαζόμενους στα ορυχεία χρυσού στη Σαραγόσα –...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Να ακυρωθεί η απόφαση αποφυλάκισης του ναζί εγκληματία τώρα

Οργή προκαλεί σε κάθε λαϊκό άνθρωπο η απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: 22 Σεπτέμβρη πλατιά σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΒΣΑ καλεί τα σωματεία της ομοσπονδίας και κάθε σωματείο...