Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Ούτε γη – ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Δημοσιεύτηκε στις

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη με συγκέντρωση στις 7.00μμ στο Σύνταγμα και πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία που καλούν Εργατικά Σωματεία, η ΕΕΔΥΕ, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σωματεία Αυτοαπασχολουμένων, η ΟΓΕ και φορείς του Λαϊκού Κινήματος, ενάντια στη σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 17 έως τις 19 Σεπτέμβρη.

Ούτε γη – ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Δυναμώνουμε αποφασιστικά την πάλη μας ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, που ρίχνει το λαό μας και τους άλλους λαούς στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, σε μεγάλους κινδύνους.

Απαιτούμε:

  • Την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους
  • Την κατάργηση της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις Στρατιωτικές Βάσεις – Nα κλείσει η βάση της Σούδας – Nα ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας – Nα μη δημιουργηθεί καμία νέα ευρωατλαντική βάση και στρατιωτική υποδομή.
  • Να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.
  • Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά άλλων λαών.
  • Όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και τη διάταξη των ενόπλων δυνάμεων στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ. Ανάκληση της κυβερνητικής απόφασης για την αύξηση της θητείας στο στρατό ξηράς.
  • Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
  • ΟΧΙ στον “Ευρωστρατό” που ετοιμάζει η ΕΕ.
  • Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...