Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Οι απολύσεις δε θα περάσουν !

Δημοσιεύτηκε στις

Αύριο Πέμπτη 29/9, στις 5:30μμ έξω από το υπουργείο εργασίας δίνουμε  δυναμικό παρόν καταγγέλλοντας  την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε  στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας. Δεν θα τους περάσει!

 Όπλο μας η αλληλεγγύη! Οι εργαζόμενοι στη «Μαλαματίνα» δεν είναι μόνοι τους, έχουν την στήριξη όλων εμάς στο δίκαιο αγώνα που δίνουν διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Δεν τους πτόησε η καταστολή, τα ΜΑΤ και τα χημικά, δεν θα τους πτοήσουν οι απολύσεις συνδικαλιστών.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για υπογραφή  επιχειρησιακών συμβάσεων σε κάθε χώρο δουλειάς

"Οι δολοφόνοι των εργασιακών δικαιωμάτων γύρισαν στον τόπο του εγκλήματος" Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταδικάζει την...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος: Η “κοινωνική συμφωνία” συγκαλύπτει μια οργανωμένη μεθόδευση ενάντια στις ΣΣΕ

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε στενή σύμπλευση με τις εργοδοτικές ενώσεις και την...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Η νέα αντεργατική τρόικα αναλαμβάνει δράση για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Κυβέρνηση, ΣΕΒ και ΓΣΕΕ πανηγυρίζουν για την «ιστορική» συμφωνία, που λένε ότι πέτυχαν, για...