Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Κοινή Σύσκεψη ΣΕΑ – ΟΓΕ – ΟΒΣΑ την Τετάρτη 21 Ιουλίου για το διευρυμένο ωράριο – Κυριακάτικη αργία

Δημοσιεύτηκε στις

Σύσκεψη την Τετάρτη 21 Ιουλίου, 19:30μμ, Αγίας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως με θέμα διευρυμένο ωράριο – Κυριακάτικη Αργία.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ) δίνοντας συνέχεια στην κοινή δράση με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ) και την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής(ΟΒΣΑ) καλεί σε κοινή σύσκεψη τα διοικητικά συμβούλια της ΟΓΕ και της ΟΒΣΑ. 

Συζητάμε έχοντας παρακαταθήκη την πλούσια πείρα της κοινής μας δράσης ενάντια στα  ωράρια λάστιχο και το διαχρονικό ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας  αλλά και των πρόσφατων απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στο νομοσχέδιο για  τα εργασιακά.

Δίνουμε συνέχεια, δυναμώνουμε πιο αποφασιστικά τον κοινό μας βηματισμό απέναντι στη βάρβαρη αντεργατική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ  που μας στερεί τον ελεύθερο χρόνο, την ξεκούραση,  όλα όσα έχουμε τη δυνατότητα σήμερα να απολαμβάνουμε για να εξασφαλίζουν κέρδη οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Στη σύσκεψη θα γίνουν παρεμβάσεις από την ΟΓΕ και την ΟΒΣΑ.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης καλεί τους αντιπροσώπους των σωματείων – μελών του...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Για τα περιστατικά βανδαλισμών σε σχολεία της Ιτέας

Οι εργαζόμενοι της περιοχής που είμαστε ταυτόχρονα και γονείς, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Πρόσκληση στην προβολή της ταινίας “Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ”, Κυριακή 25/01, 16.00, Cinema Cinοbo

Λίγα λόγια για την ταινία που θα παρακολουθήσουμε: Μια αληθινή ιστορία που αποτυπώνει με σκληρή...