Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Κοινή Σύσκεψη ΣΕΑ – ΟΓΕ – ΟΒΣΑ την Τετάρτη 21 Ιουλίου για το διευρυμένο ωράριο – Κυριακάτικη αργία

Δημοσιεύτηκε στις

Σύσκεψη την Τετάρτη 21 Ιουλίου, 19:30μμ, Αγίας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως με θέμα διευρυμένο ωράριο – Κυριακάτικη Αργία.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ) δίνοντας συνέχεια στην κοινή δράση με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ) και την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής(ΟΒΣΑ) καλεί σε κοινή σύσκεψη τα διοικητικά συμβούλια της ΟΓΕ και της ΟΒΣΑ. 

Συζητάμε έχοντας παρακαταθήκη την πλούσια πείρα της κοινής μας δράσης ενάντια στα  ωράρια λάστιχο και το διαχρονικό ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας  αλλά και των πρόσφατων απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στο νομοσχέδιο για  τα εργασιακά.

Δίνουμε συνέχεια, δυναμώνουμε πιο αποφασιστικά τον κοινό μας βηματισμό απέναντι στη βάρβαρη αντεργατική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ  που μας στερεί τον ελεύθερο χρόνο, την ξεκούραση,  όλα όσα έχουμε τη δυνατότητα σήμερα να απολαμβάνουμε για να εξασφαλίζουν κέρδη οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Στη σύσκεψη θα γίνουν παρεμβάσεις από την ΟΓΕ και την ΟΒΣΑ.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...