Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελίες για νέα κρούσματα σε χώρους δουλειάς

image_pdfimage_print

Με αφορμή και τη χθεσινή μας συνέντευξη τύπου όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν να επικοινωνούν με το σωματείο μας. Με μεγαλύτερο θάρρος καταγγέλλουν συνεχώς νέα κρούσματα που επιβεβαιώνονται στα καταστήματα που εργάζονται,  εκφράζοντας έντονη ανησυχία και διάθεση να συμβάλλουν ώστε να μπει ένα τέλος στην εργοδοτική ασυδοσία. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 3 επιπλέον κρούσματα στο Σκλαβενίτη στη Χαλκηδόνα.

.Αυτό αποτελεί την πιο έμπρακτη επιβεβαίωση ότι ο αγώνας και τα αιτήματα μας για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας είναι δίκαιος  και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, συναδέλφισσα να έρθει σε επαφή με το σωματείο, με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει εκτός και εντος χώρου εργασίας. Αύριο 26 Νοέμβρη ημέρα απεργίας δηλώνουμε απεργοί δίνοντας απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι με την υγεία και τα δικαιώματα μας δεν θα παίζει κανείς.

Comments are closed.