Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελία για την επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου Ναυπηγοξυλουργών

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά – Αττικής, Σταύρος Τουμανίδης, την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά του στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, τα σωματεία τους και πρωτοπόρους εργάτες.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων, των ναυπηγοξυλουργών, που δίνουν αγώνα για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για μέτρα υγείας και ασφάλειας, για να γυρνάνε ζωντανοί στα σπίτια τους.

 Η προσπάθειά τους να επιβάλουν το φόβο στους χώρους δουλειάς για να μπορεί η κάθε εργοδοσία ανενόχλητη να σμπαραλιάζει δικαιώματα θα πέσει στο κενό. Η πολιτική ΕΕ – Κυβέρνησης που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εργοδοσίας με σκοπό να μεγαλώνουν τα κέρδη τους θα βρει απέναντι της το συλλογικό αγώνα των εργαζομένων, τα σωματεία.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νέο εργατικό ατύχημα σε λατομείο

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΑΤΟΜΈΙΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ...