Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ ΣΤΙΣ  12 &  2μμ

  ΣΤΑ  FUNDS CEPAL KAI DOVALUE

 

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους  πλειστηριασμούς την Τετάρτη 31 Μάη στις 12 στην CEPAL στη Λεωφόρο Συγγρού, με ραντεβού στις 11:30πμ στο σταθμό  ΦΙΞ (πεζόδρομο Κουκακίου) και στις 2μμ στη dovalue στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού.

Τα κοράκια των τραπεζών  και συγκεκριμένα η dovalue είναι έτοιμη να πετάξει στο δρόμο την 5μελή οικογένεια συναδέλφου μας, βγάζοντας στο σφυρί το ημιυπόγειο  52τ.μ. στο οποίο μένει.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

 ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:  Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας,  κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Περισσότερα

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε και δεν θα συνηθίσουμε το έγκλημα

28/02/2023 - 3 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε! Το Σωματείο μας καλεί τα...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή 13/2 στις 13:00 μαζί με τα εργατικά σωματεία

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα κυβέρνησης – ΓΣΕΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας!  Όλοι στο Σύνταγμα...