Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας : Έκτακτη συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 10π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή το θάνατο συναδέλφου σε κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στον Πειραιά, τη συρροή κρουσμάτων που καθημερινά καταγράφονται σε καταστήματα όλων των αλυσίδων super market και την ανεπάρκεια μέτρων  προστασίας της υγείας εργαζομένων και καταναλωτών  o Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών  Επιχειρήσεων Πειραιά και  το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, θα παραχωρήσουν έκτακτη Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 10.00π.μ, στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων  Αθήνας.

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, δεν θα  επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και εργοδοσία να παίζουν με την υγεία και τις ζωές μας. Να σταματήσουν το κρυφτούλι πετώντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλο όταν έχουμε νεκρό συνάδελφο μας, όταν συνάδελφοι μας καθημερινά νοσούν από covid 19, όταν  συνάδελφοι μας νοσηλεύονται.

ΤΩΡΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν  ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας εργαζόμενων και καταναλωτών.

Αμέσως μετά την Συνέντευξη Τύπου αντιπροσωπεία από τα τρία σωματεία θα προχωρήσει σε παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να παραδώσει νέο υπόμνημα με συγκεκριμένα στοιχεία και αιτήματα. 

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σαλαμίνας: Όλοι στην κινητοποίηση 3 Σεπτέμβρη στο Υπ. Εσωτερικών

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 13:00. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο – τερατούργημα για τα εργασιακά

Είναι απύθμενο το θράσος της κυβέρνησης να προσπαθεί να παρουσιάσει το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο...