Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνας – Καισαριανής – Παγκρατίου: Να παρθεί πίσω η απόλυση μέλους ΔΣ Συλλόγου στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Πέμπτη 11/7/2024, στις 12:00πμ (Κωλέττη 19-21, Εξάρχεια) για να απαιτήσουμε να παρθεί πίσω η απόλυση του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή των εκπαιδευτικών σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα από όλη τη χώρα, που εκφράστηκε τόσο με ψηφίσματα όσο και με τη συμμετοχή στην κινητοποίηση που οργανώθηκε την Τετάρτη 3/7 έξω από το φροντιστήριο Ηράκλειτος, η διοίκηση του φροντιστηρίου στη συνάντηση που έγινε δεσμεύτηκε να απαντήσει σε μια εβδομάδα, αν θα πάρει πίσω την απόλυση του συναδέλφου Κωνσταντίνου Τσιμπούκη, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων».

Εμείς απαιτούμε να επαναπροσληφθεί ο συνάδελφος ξανά στο φροντιστήριο Ηράκλειτος όπου εργάζεται ήδη 6 χρόνια. Σε μια περίοδο που εντείνεται η πίεση στους συναδέλφους της ιδιωτικής εκπαίδευσης για να θέτουν τα πάντα στην υπηρεσία της εργοδοσίας και οι απολύσεις αυξάνονται, ενδυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, αγωνιζόμαστε μαζί τους για το δικαίωμα στη δουλειά. Το 2024 δε θα επιτρέψουμε να κυριαρχήσει η εργασιακή ζούγκλα, συσπειρωνόμαστε στα σωματεία μας και παλεύουμε για να έχουμε τη δουλειά και τη ζωή που μπορούμε και μας αξίζει!

Με βάση τα παραπάνω, στηρίζουμε και τη νέα Κινητοποίηση του Σωματείου του απολυμένου συναδέλφου μας, συμμετέχουμε μαζικά σε αυτή και απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόλυση.

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...