Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής- Παγκρατίου Ρόζα Ιμβριώτη: Να ανακληθούν οι απολύσεις τώρα!

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

28Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε πριν λίγο στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!

Μετά την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά επιχειρούν με τις απολύσεις συνδικαλιστών να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ».

Καλούμε την Πέμπτη 29/9, στις 5:30μμ τους εργαζόμενους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Χαιρετίζουμε τον αγώνα των αγροτών μας

Χαιρετίζουμε τον εμβληματικό Αγώνα των Αγροτών μας που είναι σε εξέλιξη,όπου κλιμακώνοντας  τον αγώνα...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος : Ο αγώνας των αγροτών είναι και αγώνας των εργαζομένων

Η ΟΕΚΙΔΕ εκφράζει τη στήριξή της στους βιοπαλαιστές αγρότες που βγήκαν στον δρόμο διεκδικώντας...

Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες! Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής, εκφράζει...