Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Ρόζα Ιμβριώτη” :Στηρίζουμε την Πανελλαδική Κινητοποίηση των Συμβασιούχων Εργαζομένων στις Δασικές Υπηρεσίες!

Δημοσιεύτηκε στις

Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στις απολύσεις είναι κοινό και εκφράζει όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» στηρίζει την πανελλαδική κινητοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες της χώρας, που οργανώνεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (ΟΣΕΑΔΕ) και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή, στις 6 Νοέμβρη 2019, στις 12.00, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (Λ. Μεσογείων 119).

Απαιτούμε μαζί τους :

  • Την 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των συνάδελφων συμβασιούχων όλων των «Κοινωφελών» προγραμμάτων και των εργαζομένων στην Πυροπροστασία, στις Δασικές Υπηρεσίες.
  • Την μετατροπή των συμβάσεων, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
  • Την άρση  όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.

Για το Δ.Σ.

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Για τη νέα σχολική χρονιά

Γονείς και κηδεμόνες, ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά! Με υγεία, πείσμα και αισιοδοξία στον...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 1η Οκτώβρη

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ 13ωρη ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Διεκδικητικό Πλαίσιο πάλης

Φυλλάδιο με Διεκδικητικό πλαίσιο πάλης 2025 - 2026 Δύναμή μας η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Δρόμος μας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ....... ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ-2025.pdf