Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ ΣΕΦΕΡΗΣ” : Κλιμακώνουμε με νέα 24ωρη Απεργία

0
image_pdfimage_print

         

16/6 ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ!

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει  όλους και όλες τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στην πανεργατική απεργία 10/6/2021 ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα που καταργεί το 8ωρο και τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα και τη συλλογική δράση.

Χαιρετίζει ιδιαίτερα τους συναδέλφους αναπληρωτές που απήργησαν μαζικά δείχνοντας ότι η νέα γενιά των συναδέλφων μας διεκδικεί μόνιμη δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Χαιρετίζει τους απεργούς συναδέλφους που συμμετείχαν στο τεράστιο απεργιακό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!

    Ήταν η μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων!

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις και σε όλη την Ελλάδα έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχιση του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σαν σκλάβοι στον 21ο αιώνα, για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που έφτιαξαν όλες οι κυβερνήσεις με τις «οδηγίες» της ΕΕ, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα και στο νέο άθλιο νομοθέτημα.

                                  Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο:

Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί!

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις, η συμβολή του Συλλόγου μας στην επιτυχία της με ποσοστό πάνω από 40%,  απαιτούν την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων για τις  επόμενες ημέρες, απέναντι στο ν/σχ που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή τη Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει την Τετάρτη 16/6!

Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!

        Κλιμακώνουμε με νέα Απεργία την Τετάρτη 16/6 και Απεργιακή Συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα. Συμμετέχουμε και στο παλλαϊκό Συλλαλητήριο στις 5 μ.μ. την ίδια μέρα έξω από τη Βουλή.  Στις 16/6 με κάθε τρόπο θα βρεθούμε στον δρόμο!

       ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ  ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΤΙΣ  16/6 OΛΟΙ  ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

                                                        ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!                   

Share.

Comments are closed.