Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”: Σπέρνουν τον όλεθρο στους λαούς του κόσμου – Ξεσηκωμός

Δημοσιεύτηκε στις

Σπέρνουν τον όλεθρο στους λαούς του κόσμου – Ξεσηκωμός! Όλοι τη Δευτέρα στις 19:30 στο Σύνταγμα

Μπορεί το σχολικό έτος να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί έχουμε το χρέος με κάθε αφορμή και με κάθε τρόπο να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη στους λαούς που πλήττονται από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Ο βομβαρδισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής, κλιμακώνει τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σέρνει στην άβυσσο τους λαούς της Μέσης Ανατολής και όλου του κόσμου.

Τώρα που οι καπνοί του πολέμου σκέπασαν τη γειτονιά μας, έφτασαν στα σύνορά μας, να βγούμε όλοι στους δρόμους.

Δεν νομιμοποιούμε την πολιτική εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής. Ούτε ορμητήριο του ΝΑΤΟ, ούτε θύτης άλλων λαών.

Απαιτούμε τώρα την άμεση διακοπή κάθε σχέσης της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει κανένα δικαίωμα να μπλέκει τη χώρα μας και τον λαό μας στα φονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει η παράδοση αεροδρομίων, λιμανιών, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμών και προσωπικού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για να στηρίξουν τις δολοφονικές επιχειρήσεις που διεξάγουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ απέναντι σε άλλους λαούς.

Έξω η Ελλάδα από τις πολεμικές επιχειρήσεις και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Καμιά συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ! Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου – Να γυρίσουν πίσω τα πλοία και το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται σε αποστολές στο εξωτερικό.

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό, σε όλους τους λαούς που υποφέρουν από τη βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστών!

Να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση της ελληνικής βουλής του 2015 για ανακήρυξη ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ του 1967».

Προσυγκέντρωση εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών σωματείων 6.30 μ.μ. Προπύλαια

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...