Σπέρνουν τον όλεθρο στους λαούς του κόσμου!
Ξεσηκωμός!
Όλοι τη Δευτέρα στις 19:30 στο Σύνταγμα
Προσυγκέντρωση εκπαιδευτικών σωματείων, στις 18:30, στα Προπύλαια
Ο βομβαρδισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής, κλιμακώνει τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σέρνει στην άβυσσο τους λαούς της Μέσης Ανατολής και όλου του κόσμου. Οι ΗΠΑ οδηγούν την ανθρωπότητα στον όλεθρο με την επίθεση στο Ιράν. Το Ισραήλ που διαπράττει γενοκτονία στη μαρτυρική Γάζα, εξαπέλυσε πρώτο απρόκλητη και δολοφονική επίθεση κατά του Ιράν, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι είναι ο εμπρηστής του πολέμου που σέρνει στον όλεθρο ολόκληρο τον πλανήτη. Οι ΗΠΑ μαζί με τη «μοναδική δημοκρατία» της Μέσης Ανατολής απειλούν με πολεμική ανάφλεξη ολόκληρη τη Μέση Ανατολή με κίνδυνο να γενικευτεί, με πρόσχημα την «αυτοάμυνα» και την «υπαρξιακή απειλή» της από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Την ίδια στιγμή το Ισραήλ όχι μόνο αρνείται πεισματικά εδώ και δεκαετίες το πυρηνικό του οπλοστάσιο, αλλά και είναι ανεξέλεγκτο από διεθνείς οργανισμούς.
Δεν χωρά καμιά αδιαφορία, καμία αναμονή. Οι καπνοί του πολέμου σκέπασαν τη γειτονιά μας, έφτασαν στα σύνορά μας.
Δεν νομιμοποιούμε την πολιτική εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής. Ούτε ορμητήριο του ΝΑΤΟ, ούτε θύτης άλλων λαών.
Απαιτούμε τώρα την άμεση διακοπή κάθε σχέσης της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει κανένα δικαίωμα να μπλέκει τη χώρα μας και τον λαό μας στα φονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.
Καταδικάζουμε και απαιτούμε να σταματήσει η παράδοση αεροδρομίων, λιμανιών, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμών και προσωπικού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για να στηρίξουν τις δολοφονικές επιχειρήσεις που διεξάγουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ απέναντι σε άλλους λαούς.
Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή έχουν σκορπίσει τον θάνατο στη γειτονική Παλαιστίνη, την οποία έχει καταδικάσει σε πραγματική γενοκτονία.
Κλιμακώνει τα δολοφονικά του σχέδια με σειρά επιθέσεων σε Συρία, Λίβανο, Υεμένη και τώρα στο Ιράν με πρόσχημα το πυρηνικό του πρόγραμμα. Τώρα, η επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν σπέρνει τον όλεθρο σε όλους τους λαούς. Στόχος τους να επιβάλλουν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του Ισραήλ και των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. ξαναμοιράζοντας τη γη.
Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν!