Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας: Να σταματήσει τώρα η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειάς της!

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι στην συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Ιούλη στις 19:30 στην Ελευσίνα (οδός Ιατρού Παπαγιάννη 25)

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα αλληλεγγύης και έχει υψωθεί ένα τοίχος προστασίας για το σπίτι της οικογένειας της Διονυσίας στην Ελευσίνα. Η Διονυσία είναι διακεκριμένη αθλήτρια ΑμεΑ με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας… Από την μια, μεγάλα λόγια για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ακόμη μεγαλύτερα για τους αθλητές ΑμεΑ, και από την άλλη θέλουν να πετάξουν έξω απ το σπίτι της μια διακεκριμένη αθλήτρια που έχει τιμήσει αρκετές φορές τα χρώματα της χώρας της στο αγώνισμα της.

Η συνεχής παρουσία σωματείων και φορέων, έχουν δώσει το μήνυμα στα κοράκια ότι αυτό το σπίτι θα το υπερασπιστούμε μέχρι τελικής πτώσεως και δεν θα το αφήσουμε στα χέρια τους. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και επειδή όπως είναι γνωστό, στα κοράκια δεν αρέσει η …πολυκοσμία, ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί επίσημα.

Τώρα που η κυβέρνηση και τα κοράκια είναι στριμωγμένοι από το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης, είναι ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ακόμα πιο αποφασιστικά. Η μεγάλη οργή και η δίκαιη αγανάκτηση που νιώθουμε όλοι από την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης της Διονυσίας και της οικογένειάς της, από την πρώτη και μοναδική κατοικία τους, να γίνει ορμητικό ποτάμι αγώνα.

Δεν θα τους αφήσουμε! Θα μας βρουν απέναντί τους! Δεν μπορούμε να ανεχτούμε στον 21ο αιώνα την εξαθλίωση για την κερδοφορία των λίγων, των τραπεζών και των funds! Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το σπίτι της Διονυσίας και της οικογένειάς της και δεν θα τους αφήσουμε να μείνουν στο δρόμο!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση κάτω από το σπίτι της οικογένειας της Διονυσίας, έτσι ώστε να οργανώσουμε την πάλη μας και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα κλιμάκωσης. Τώρα είναι η ώρα για την ενεργή συμμετοχή μας, έτσι ώστε να γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα, που δεν θα επιτρέψουμε καμία λαϊκή οικογένεια να μείνει στον δρόμο.

Τους έχουμε σταματήσει μέχρι στιγμής και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός έχει τη δύναμη να σταματήσει τη λαίλαπα. Κανένας δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!

Μόνο έτσι, μπορούμε να κουρελιάσουμε το απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο που όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις έφτιαξαν για να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των βιοπαλαιστών, για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι τράπεζες, τα funds, οι κατασκευαστικές και τουριστικές εταιρείες.

Η Διονυσία διεκδικεί το πιο πολύτιμο μετάλλιο, το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι και όλες μαζί της! Η νίκη της Διονυσίας θα είναι και δική μας νίκη!

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...