Σύλλογος Eκπαιδευτικων «Ο Σωκράτης» : Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει

0

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει!

Ο παλικαρίσιος αγώνας που δίνουν πάνω από 30 μήνες οι εργάτες στη ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειες τους, είναι δίκαιος και περήφανος γι αυτό και έχει γίνει αγώνας όλων των εργατών της χώρας μας.

Αφού όλο το προηγούμενο διάστημα κυβέρνηση ΝΔ και μεγαλοεργοδοσία μαζί και κάθε λογής τσιράκια  δεν μπόρεσε «ούτε λίγο» να σπάσει την αγωνιστική  ενότητα και την αλληλεγγύη των εργατών της ΛΑΡΚΟ με τρομοκρατία και εκβιαστικά διλλήματα, έρχεται τώρα «σαν τον κλέφτη»  μέσα στο κατακαλόκαιρο να ολοκληρώσει τον εγκληματικό σχεδιασμό της οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και να τους ξεσπιτώσει  μαζί με τις οικογένειες τους, ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για μεγάλες μπίζνες προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εκπαιδευτικοί από την πρώτη κιόλας μέρα ταχθήκαμε με υπερηφάνεια στο πλευρό  των εργαζόμενων και των οικογενειών της ΛΑΡΚΟ, με την ηθική, υλική συμπαράσταση αλλά και τη συμμετοχή στις συσκέψεις των σωματείων της ΛΑΡΚΟ. Για να μην «παγώσει  η τσιμινιέρα» του εργοστασίου, να μη μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά , να μην ξεριζωθεί κανείς από το σπίτι του και  να μη μαραζώσει ο τόπος τους.

Αυτό  θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα! Πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, στους γονείς των μαθητών μας!

Ο Σύλλογός μας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς την  Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα, να δώσουν μαχητικό παρών, στο  πλάι των  εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.