Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της «e-food»

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας χαιρετίζει τον μεγάλο και δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της «e-food». Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις τους για αξιοπρεπή δουλειά με δικαιώματα. 

Παλεύουμε από κοινού για να μείνει στα χαρτιά ο νόμος – έκτρωμα της ΝΔ, ο οποίος άνοιξε τις ορέξεις της εργοδοσίας και απελευθέρωσε τα χέρια της. Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι όλων των κυβερνήσεων που προωθούν την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και το ξεζούμισμα των εργαζομένων για τα κέρδη των ομίλων.

Διεκδικούμε το αυτονόητο. Μόνιμη και σταθερή εργασία με αξιοπρεπείς αποδοχές και δικαιώματα για όλους.

Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε εργαζόμενο, κάθε σωματείο και φορέα να στηρίξουν τον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της «e-food».

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της “e-food”!

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Νεκροί και τραυματισμένοι ναυτεργάτες στο μακελειό που συνεχίζεται στα πεδία των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων

Κανένας προσωρινός συμβιβασμός δεν μπορεί να μετριάσει τον ανταγωνισμό για τον έλεγχο των δρόμων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 16 Ιούλη Απεργούμε στη Δυτική Αττική

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς: Για τις Οδοντιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού

Το Γ.Ν. Νίκαιας από χρόνια έχει επιφορτισθεί με την παροχή Οδοντιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς...