Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της «e-food»

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας χαιρετίζει τον μεγάλο και δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της «e-food». Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις τους για αξιοπρεπή δουλειά με δικαιώματα. 

Παλεύουμε από κοινού για να μείνει στα χαρτιά ο νόμος – έκτρωμα της ΝΔ, ο οποίος άνοιξε τις ορέξεις της εργοδοσίας και απελευθέρωσε τα χέρια της. Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι όλων των κυβερνήσεων που προωθούν την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και το ξεζούμισμα των εργαζομένων για τα κέρδη των ομίλων.

Διεκδικούμε το αυτονόητο. Μόνιμη και σταθερή εργασία με αξιοπρεπείς αποδοχές και δικαιώματα για όλους.

Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε εργαζόμενο, κάθε σωματείο και φορέα να στηρίξουν τον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της «e-food».

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της “e-food”!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο

Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο! Έξω οι βάσεις του θανάτου, καμία εμπλοκή στους πολέμους ΗΠΑ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Ανυποχώρητος αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας σε αξιοπρεπείς συντάξεις, περίθαλψη, πρόνοια

Στις 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων της ΠΝΟ με τους ναυτεργατικούς ασφαλιστικούς φορείς,...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Παρέμβαση για την ακύρωση της απόλυσης του συναδέλφου μας και την άμεση επιστροφή στα καθήκοντα του

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ !! Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της Genepharm που με...