Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της «e-food»

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας χαιρετίζει τον μεγάλο και δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της «e-food». Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις τους για αξιοπρεπή δουλειά με δικαιώματα. 

Παλεύουμε από κοινού για να μείνει στα χαρτιά ο νόμος – έκτρωμα της ΝΔ, ο οποίος άνοιξε τις ορέξεις της εργοδοσίας και απελευθέρωσε τα χέρια της. Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι όλων των κυβερνήσεων που προωθούν την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και το ξεζούμισμα των εργαζομένων για τα κέρδη των ομίλων.

Διεκδικούμε το αυτονόητο. Μόνιμη και σταθερή εργασία με αξιοπρεπείς αποδοχές και δικαιώματα για όλους.

Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε εργαζόμενο, κάθε σωματείο και φορέα να στηρίξουν τον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της «e-food».

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της “e-food”!

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων και Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: Όλοι στη Γενική συνέλευση 1η Νοέμβρη

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ...

Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων και Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: Στηρίζουμε τη Μέρα Δράσης Λιμενεργατών

ΤΟ Σ.Ε.Τ.Τ.Α ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ...