Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους, στο λαό της Τουρκίας, της Συρίας που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Φλεβάρη.

Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις ανατριχιαστικές εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τις μεγάλες δυνατότητες της εποχής μας, αυτές δεν αξιοποιούνται για την προστασία προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Έχουμε κι εμείς πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των σωματείων και του λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να προχωρήσει σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, μαζί με τον Φοιτητικό Σύλλογο του ΓΠΑ.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

θα συγκεντρώνονται την Πέμπτη 9/2 και την Παρασκευή 10/2, 11πμ με 2μμ μπροστά από τα Πράσινα Αμφιθέατρα.

Καλούμε όποιον συνάδελφο μπορεί, να συμβάλλει.

Οι λαοί δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε, αντίθετα μας ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα, τα ίδια όνειρα. Κανένας μόνος του!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων : Για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στο εργοτάξιο της LAMDA Development στο Ελληνικό

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καταγγέλλει το νέο εργοδοτικό έγκλημα στο πολυδιαφημισμένο...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Περιοδείες σε εργοστάσια του κλάδου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών μαζί με το κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος...

Σωματεία – Φορείς Ν. Ιωνίας: Όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση 13 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Σημηριώτη

ΚΑΤΩ Ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ...