Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους, στο λαό της Τουρκίας, της Συρίας που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Φλεβάρη.

Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις ανατριχιαστικές εικόνες, ειδικά από την περιοχή στο επίκεντρο του σεισμού.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τις μεγάλες δυνατότητες της εποχής μας, αυτές δεν αξιοποιούνται για την προστασία προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Έχουμε κι εμείς πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές στην Ελλάδα, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των σωματείων και του λαού αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να προχωρήσει σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, μαζί με τον Φοιτητικό Σύλλογο του ΓΠΑ.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

θα συγκεντρώνονται την Πέμπτη 9/2 και την Παρασκευή 10/2, 11πμ με 2μμ μπροστά από τα Πράσινα Αμφιθέατρα.

Καλούμε όποιον συνάδελφο μπορεί, να συμβάλλει.

Οι λαοί δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε, αντίθετα μας ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα, τα ίδια όνειρα. Κανένας μόνος του!

Περισσότερα

Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδικάτου  Εργαζομένων...

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Κάλεσμα στήριξης της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών ενάντια στην Ελληνική Εμπλοκή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Η Ελληνική Επιτροπή για τη...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Το Εργατικό Κέντρο Νομού Θεσπρωτίας...