Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών – Εμπόρων Δήμου Αθήνας: Κανένα σπίτι στα χέρια σπίτι!

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, -σσες

Ολοι την Τρίτη 2 Απρίλη στις 8:30 το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων όπου εκδικάζεται η ανακοπή του πλειστηριασμού συναδέλφισσας.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρχική καταγγελία διαδικασίας πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας σε άνεργη, πρώην έμπορο στην πλατεία Κυψέλης ο Σύλλογός μας δεν κάνει βήμα πίσω. Πρόκειται για την υπόθεση της συναδέλφου Ελίζας.

Απαιτούμε να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός, που διαχειρίστηκε η εταιρεία DoValue και η συνάδελφος να επιστρέψει σπίτι της! Το χρέος δημιουργήθηκε λόγω της κρίσης, όταν πλέον δεν ήταν σε θέση να αποπληρώνει κάθε δόση έγκαιρα.

Δε δόθηκε καμία διευκόλυνση με το κλείσιμο του καταστήματος της συναδέλφου, που αποτελούσε τη μοναδική πηγή εισοδήματός της.

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της εταιρείας, που αξιοποιώντας το παρόν νομικό πλαίσιο, έφερε τη συνάδελφο σε θέση μη ικανότητας ρύθμισης του χρέους της.

Οι αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες της Αθήνας, όλοι μαζί με μία φωνή δηλώνουμε:

Κανένας μόνος του!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Καλούμε κάθε συνάδελφο να μπει στη συλλογική μάχη για την προστασία της περιουσίας κάθε μικροεπαγγελματία.

 

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...