Σχόλιο της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ για τη συνάντηση των Νέων της ΓΣΕΕ με τη Μέρκελ

Δημοσιεύτηκε στις

Mόνο ειρωνεία και χλεύη μπορεί να προκαλέσει το χθεσινό δελτίο τύπου της ανύπαρκτης Γραμματείας Νέων της ΓΣΕΕ που η δράση της περιορίζεται σε μια ανακοίνωση το χρόνο. Η ανακοίνωση έχει ως περιεχόμενο τη συνάντηση της Γραμματείας Νέων της ΓΣΕΕ (κάτω από την ομπρέλα των νέων της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων) με την Α. Μέρκελ για τα μέτρα που παίρνονται για την ανεργία.

Η αόρατη Γραμματεία Νέων της ΓΣΕΕ εντόπισε την αιτία του προβλήματος στο γεγονός ότι δεν ακολουθείται πολιτική με στόχο την πραγματική οικονομία, την πραγματική επένδυση και την πραγματική απασχόληση! Στην σκληρή πραγματικότητα και στην πραγματική ζωή, οι νέοι στην ΕΕ και στη χώρα μας, αντιμετωπίζουν τα αδιέξοδα της καπιταλιστικής ανάπτυξης που από τη μία είναι εκτεταμένη ανεργία στη νεολαία και εκατομμύρια νέοι στο περιθώριο και το αντίδοτο σε αυτό είναι η κακοπληρωμένη, τζάμπα εργασία χωρίς δικαιώματα, για ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η νεολαία της ΓΣΕΕ βλέπει το μέλλον στα προγράμματα τζάμπα εργασία των 300ευρώ κάτω από τις φαγάνες των ΜΚΟ, των ΚΕΚ και των δουλεμπορικών γραφείων. Ζητάει παραπάνω χρήματα για τα προγράμματα ανεργίας. Προγράμματα σαν αυτό της «Επιταγής Εισόδου στην Αγορά» που δίνουν τσάμπα εργασία στα αφεντικά, που μοιράζουν τη φτώχια και την εξαθλίωση. Άλλωστε και μέσα από τα προγράμματα του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, ξέρουν!

 

 

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ

 

 

Περισσότερα

Γραμματεία Νέων : Κάλεσμα για εκδήλωση 25 Απρίλη στη 1μ.μ. στην πλατεία Πρωτομαγιάς (αμφιθέατρο) στο Πεδίον του Άρεως

«Σκλάβοι του 21ου αιώνα  ΔΕΝ θα γίνουμε! Δουλειά-Ζωή με δικαιώματα!» Η Γραμματεία Νέων ΠΑΜΕ απευθύνει...

Ανακοίνωση της Γραμματείας Νέων του Π.Α.ΜΕ για τις εξελίξεις με το ΚΕΘΕΑ

 Η γραμματεία νέων του Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει την  φυσική συνέπεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του...