ΣΤΟΠ στην εμπλοκή και στην στήριξη της γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού.
Δεν γινόμαστε συνένοχοι στη γενοκτονία!
Νέο αγωνιστικό ραντεβού την Τετάρτη στις 22.00 στις προβλήτες 2 & 3.
Χαιρετίζουμε το μπλόκο που εβαλαν οι λιμενεργάτες της COSCO, με το σωματείο τους ΕΝΕΔΕΠ, έχοντας στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, σωματεία και φορείς, στην εμπλοκή της χώρας και του λιμανιού του Πειραιά στους πολέμους των ιμπεριαλιστών.
Το πλοίο “Ever Golden”, έφτασε χωρίς το πολεμικό υλικό που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για να συνεχιστεί η σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας. Υπο το φόβο της κινητοποίησης των συνδικάτων και των μαζικών φορέων, το φορτίο του Ever Golden μεταφορτώθηκε σε άλλο πλοίο, το οποίο αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά την Τετάρτη 16/7 το βράδυ.
Η κινητοποίηση αυτή, όπως και αυτές που προηγήθηκαν για αντίστοιχα φορτία, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο λαός μας για να μην γίνουμε οι εργάτες γρανάζια στη πολεμική μηχανή που μακελεύει λαούς, να μη γίνει ο λαός μας θύμα των πολέμων.
Η συγκεκριμένη στάση των εργαζομένων της COSCO και του Σωματείου τους, είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλη την εργατική τάξη. Είναι η επιβεβαίωση, πώς στην πράξη, μπορούν οι εργάτες σε όλη την Γη να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους λαούς πού παλεύουν κόντρα στους άδικους πολέμους των ιμπεριαλιστών, πώς μπορούν να δυναμώσουν την πάλη τους ενιαία κόντρα στους εμπόρους των πολέμων.
Απαιτούμε:
- Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
- Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-
στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ - Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού
- Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.
- ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του ’67 με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τετάρτη 16/7 στις 22.00 προβλήτες 2 & 3 στο Λιμάνι του Πειραιά που αναμένεται να φτάσει το πλοίο στο οποίο μεταφορτώθηκε το πολεμικό υλικό.