Στις 5 Φλεβαρη το 34ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Σάμου

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

          Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου σας καλεί να πάρετε μέρος στο 34ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου που θα γίνει στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Κ.Σ., ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023, ώρα 9.30΄ το πρωί, με θέματα  :

  1. Διοικητικός Απολογισμός και Θέσεις του 34ου Συνεδρίου.
  2. Οικονομικός Απολογισμός (από 1/1/22 μέχρι 31/12/22).
  3. Προϋπολογισμός έτους 2023
  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  5. Ψηφίσματα – Ψηφοφορίες.
  6. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
  7. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου για το Συνέδριο της Γ. Σ. Ε. Ε.

Όλα τα σωματεία πρέπει να τακτοποιηθούν οικονομικά, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποί τους και να πάρουν μέρος στο Συνέδριο.

Οι υποψηφιότητες για Εφορευτική Επιτροπή, Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπου στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12.00΄ στο Δ.Σ. του Κέντρου. Πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας καμία αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή. 

Αιτήσεις υποψηφιότητας και κοινή δήλωση αν πρόκειται για συνδυασμό μπορούν να προμηθεύονται οι αντιπρόσωποι καθημερινά από το Εργατικό Κέντρο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

         ΣΗΜΕΙΩΣΗ  :  Οι συνάδελφοι  – σσες,  αντιπρόσωποι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα  και το Βιβλιάριο Ασθενείας για να μπορέσουν να ψηφίσουν.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ-ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Τρεις νεκροί ναυτεργάτες στον Περσικό Κόλπο

Στον Περσικό Κόλπο, σκοτώνεται άμαχος πληθυσμός και οι ναυτεργάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στο «μάτι...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Βοιωτίας: Για την επίθεση από τραμπούκους στην διεξαγωγή των εκλογών του Συνδικάτου

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ως κλαδικό συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Βοιωτίας καταγγέλλουμε την επίθεση που...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Όσα εμπόδια κι αν βάζει η μεγαλοεργοδοσία, ο τελικός λογαριασμός θα είναι προς όφελος των εργαζομένων.

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καταγγέλλει την εταιρεία Α. ΕΚΚΕΝΤΡΟ, υπεργολάβο της...