Στις 20 Ιούνη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Γραμματείας της ΠΣΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Την Δευτέρα, 20 Ιούνη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Γραμματείας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας που εκλέχτηκε στο Συνέδριο της ΠΣΟ στην Ρώμη.

Η συνεδρίαση έκανε μια πρώτη αποτίμηση του Συνεδρίου της ΠΣΟ, που παρά τις δύσκολες συνθήκες που πραγματοποιήθηκε, έδειξε την άνοδο του κύρους και την ενδυνάμωση της ΠΣΟ με νέες δυνάμεις και νέα συνδικάτα. Επίσης συζήτησε για τις εργατικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες και την ανάγκη ενδυνάμωσης της αλληλεγγύης και των αγώνων των εργαζομένων για αυξήσεις στους μισθούς.

Η Γραμματεία της ΠΣΟ ευχαρίστησε την συνδικαλιστική οργάνωση USB της Ιταλίας για την επιτυχημένη φιλοξενία του Συνεδρίου.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjzVAKJ

 

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...