Στιγμιότυπα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Αλυπας κόντρα στην ιδιωτικοποίηση(VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

Στιγμιότυπα και αποσπάσματα ομιλιών από την συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και η ΟΑΣΚ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλύπας (Παλαιοκαστρίτσα).

Χαρακτηριστική ήταν η προσπάθεια που έστησε κρατικός μηχανισμός και τοπικοί παράγοντες για να τρομοκρατήσουν τον ντόπιο πληθυσμό και να προστατέψουν τα συμφέροντα του επενδυτή κόντρα στην ανάγκη του λαού για ελεύθερα για όλους λιμάνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον χώρο είχαν ζώσει αστυνομια-ασφαλεια, λιμενικό δίπλα από τον χώρο της συγκέντρωσης, καθώς και περιπολικό του λιμενικού που έστειλαν από την πόλη της Κέρκυρας στην Παλαιοκαστρίτσα, πολλά δηλαδή μίλια για να τρομοκρατήσουν τον λαό και να μην πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν τους πέρασε, ο λαός έδωσε μια πρώτη απάντηση! Συνεχίζουμε!


Περισσότερα

ΕΕΔΥΕ: Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ...

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Για λαϊκά μαθήματα αλληλεγγύης

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας προχωρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην υλοποίηση των λαϊκών μαθημάτων....

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους λιμενεργάτες της ILWU Local 10

Η ΕΝΕΔΕΠ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους...