Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ζακύνθου : Καλούμε σε συνέχιση της δράσης με επόμενο σταθμό την μηχανοκίνητη πορεία 25 Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα, Δευτέρα 22/6/’20, πραγματοποιήθηκε συνάντηση-παρέμβαση αντιπροσωπείας του Διοικητικού μας Συμβουλίου και των εργαζομένων στον χώρο εργασίας TUI BLUE Caravel με την διοίκηση του ξενοδοχείου.

Από την συνάντηση αυτή απαιτήσαμε και πήραμε δέσμευση ότι όλοι όσοι εργάστηκαν για το 2019 στα ξενοδοχεία TUI BLUE Caravel και TUI BLUE Zante Maris θα επαναπροσληφθούν και θα μπουν σε αναστολή για τον μήνα Ιούνη.

Επίσης από τις 4 Ιουλίου θα λειτουργήσει το TUI BLUE Caravel με το απαραίτητο προσωπικό και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρι αύξηση της πληρότητας σύμφωνα με τις ΚΥΑ.

Το TUI BLUE Zante Maris θα παραμείνει κλειστό για ολόκληρη την σεζόν και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν σε αναστολή.

Απαιτήσαμε να τηρηθεί η κλαδική σύμβαση και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους εργαζόμενους.

Δηλώνουμε ότι τα μέτρα στήριξης δεν επαρκούν για να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών μας γι αυτό καλούμε σε συνέχιση της αγωνιστικής δράσης του σωματείου με επόμενο σταθμό την μηχανοκίνητη πορεία της 25ης Ιουνίου.

Τον πλούτο τον παράγουν οι εργαζόμενοι.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα της κυβέρνησης.

Περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του συναδέλφου Ν. Καούνη

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και το Παράρτημα της Ν. Ιωνίας εκφράζει την βαθιά του...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση αγώνα της ΑΣΕ στο ΔΣ της ΔΟΕ και των ΣΕΠΕ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ Σ.Ε.Π.Ε ΓΙΑ ΤΟ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα για έκφραση συμπαράσταση στους ναυτεργάτες

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει τους εφοπλιστές οι οποίοι με απύθμενο θράσος αποδεικνύουν για...