Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Ν. Καβάλας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ του Σωματείου εκφράζει τα ποιο βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Ξανθόπουλος γεννήθηκε στην παναγία της Θάσου, κατάγεται από εργατική οικογένεια αγωνιστών ,ο πατέρας του Μακρονησιώτης.

Ο Ξανθόπουλος από μικρός θέλησε να μπαρκάρει για να βοηθήσει την οικογένεια του, αλλά η χούντα δεν τον άφηνε να βγάλει φυλλάδιο λόγο πολιτικής στάσης του πατέρα του.

Από το πρώτο μπάρκο αφού κατάφερε να βγάλει φυλλάδιο όταν έπεσε η χούντα συνδέθηκε με το ταξικό ναυτεργατικό κίνημα στον Πειραιά. Στην ΘΑΣΟ που εργαζόταν μέχρι την συνταξιοδότηση του συμμετείχε στην δράση του τοπικού ναυτεργατικού σωματείου.

ΚΑΛΛΟ ΜΠΑΡΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΛΕ.

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...