Σωματείο Οικοδόμων Καρλοβάσου: Αλληλεγγύη στους αγωνιστές. Καμιά ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργατοτεχτιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου καταδικάζει την αυταρχική στάση της κυβέρνησης που ποινικοποιεί και σέρνει στα δικαστήρια λαϊκούς αγωνιστές, όπως τον συνάδελφο γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας Βάλσαμο Συρίγο.

Ο συνάδελφος διώκεται και την Παρασκευή 5 Απρίλη δικάζεται σαν κοινός εγκληματίας, επειδή με άλλους αγωνιστές απέτρεψαν τον πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.

Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που ξεσπιτώνει τις λαϊκές οικογένειες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα το τραπεζίτων θα μας βρει όλους απέναντί της.

Είμαστε στο πλευρό του και απαιτούμε την αθώωσή του. Τα σωματεία και η Ομοσπονδία μας πρωτοστατούν σε κάθε λαϊκό αγώνα για να έχουμε ένα καλύτερο μεροκάματο, για να ζούμε με δικαιώματα και αξιοπρέπεια, για να έχουν όλα τα λαϊκά σπίτια ρεύμα, για να μην βρεθεί καμιά λαϊκή εργατική οικογένεια στο δρόμο. Κάνουμε πράξη το «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτό υπερασπίστηκε ο γραμματέας μας! Έπραξε το δίκαιο και το σωστό!

Η ποινικοποίηση της εργατικής πάλης και η τρομοκρατία της κυβέρνησης δεν θα περάσει.

Όλοι στην Απεργία στις 17 Απρίλη και την Πρωτομαγιά.

Περισσότερα

Πλαίσιο – κάλεσμα του ΔΣ του ΠΜΣ για τις εκλογές του Σωματείου

Δείτε στον παρακάτω το πλαίσιο – κάλεσμα του ΔΣ του ΠΜΣ για τις εκλογές...

Άρθρο Μ.Δανδουλάκη – Κυβερνητικό «ξέπλυμα» του κεφαλαίου με στόχο τους μαθητές

Κυβερνητικό «ξέπλυμα» του κεφαλαίου με στόχο τους μαθητές  Τα σχολεία της χώρας άνοιξαν με χίλια...

Σύσκεψη Εργατικών Σωματείων Θεσσαλονίκης την Τρίτη 11 Νοεμβρίου

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε, Η Ένωση Λογιστών μαζί με άλλα εργατικά σωματεία της πόλης σε καλεί...