Σωματείο Οικοδόμων Καρλοβάσου: Αλληλεγγύη στους αγωνιστές. Καμιά ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργατοτεχτιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου καταδικάζει την αυταρχική στάση της κυβέρνησης που ποινικοποιεί και σέρνει στα δικαστήρια λαϊκούς αγωνιστές, όπως τον συνάδελφο γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας Βάλσαμο Συρίγο.

Ο συνάδελφος διώκεται και την Παρασκευή 5 Απρίλη δικάζεται σαν κοινός εγκληματίας, επειδή με άλλους αγωνιστές απέτρεψαν τον πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.

Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που ξεσπιτώνει τις λαϊκές οικογένειες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα το τραπεζίτων θα μας βρει όλους απέναντί της.

Είμαστε στο πλευρό του και απαιτούμε την αθώωσή του. Τα σωματεία και η Ομοσπονδία μας πρωτοστατούν σε κάθε λαϊκό αγώνα για να έχουμε ένα καλύτερο μεροκάματο, για να ζούμε με δικαιώματα και αξιοπρέπεια, για να έχουν όλα τα λαϊκά σπίτια ρεύμα, για να μην βρεθεί καμιά λαϊκή εργατική οικογένεια στο δρόμο. Κάνουμε πράξη το «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτό υπερασπίστηκε ο γραμματέας μας! Έπραξε το δίκαιο και το σωστό!

Η ποινικοποίηση της εργατικής πάλης και η τρομοκρατία της κυβέρνησης δεν θα περάσει.

Όλοι στην Απεργία στις 17 Απρίλη και την Πρωτομαγιά.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...