Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης για το 13ώρο απορρίπτεται

Δημοσιεύτηκε στις

Την μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα για τη 13ωρη δουλειά και την ευελιξία έδωσαν με αποφασιστικότητα εργαζόμενοι από διάφορους χώρους δουλειάς,συνταξιούχοι αλλά και λαϊκά στρώματα στην Ελασσόνα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας.

Την κεντρική ομιλία στην Απεργιακή Συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Νούσιας, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Σάκης Κατής,μέλος του Δ.Σ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ολύμπου και ο Θόδωρος Συμεωνίδης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελασσόνας.

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης, με τους συμμετέχοντες να απαιτούν μεταξύ άλλων σταθερή δουλειά με δικαιώματα και μισθούς που να καλύπτουν τις ανάγκες των εργαζομένων.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Αλληλεγγύη στους λαούς της Βενεζουέλας και της Κούβας

Αλληλεγγύη στους λαούς της Βενεζουέλας και της Κούβας! Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων: Καμία εμπιστοσύνη στην εργοδοσία του “ΓΑΛΑΞΙΑ”

Το σωματείο καταγγέλλει την εργοδοσία του «Γαλαξία» για την προσπάθειά της να υφαρπάξει νύχτα...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάτω τα χέρια από τον λαό της Βενεζουέλας

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στην εργατική τάξη, στα...