Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση για αυξήσεις στους μισθούς, Υγεία, Παιδεία και απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Νοέμβρη, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στην Ελασσόνα.

Στην συγκέντρωση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας συμμετείχαν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα,συνταξιούχοι και αρκετοί αγρότες και κτηνοτρόφοι που αυτές τις μέρες οργώνουν τα χωριά προετοίμαζοντας το συλλαλητήριο της Τετάρτης 27 Νοέμβρη.

Στη συγκέντρωση παρέμβαση έκαναν ο Θοδωρής Συμεωνίδης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελασσόνας και  ο Σάκης Κατής,γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ολύμπου.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Παναγιώτη Νούσια, πρόεδρο του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας.

Ακολούθησε δυναμική πορεία στο κέντρο της πόλης.

Περισσότερα

Κάλεσμα του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων στη σύσκεψη ΕΚ – Ομοσπονδιών – Συνδικάτων στις 12 Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Όλες και όλοι συμμετέχουμε στη σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων, την...

Σύλλογος Ερευνητών/τριών Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου: Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο της ΕΝΕΔΕΠ! Να σταματήσει τώρα η δίωξη για την...

Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του προέδρου των εργαζομένων ΕΝΕΔΕΠ και του Εργατικού Κέντρου...