Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Δυναμώνουμε τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την κλιμάκωση της εγκληματικής επίθεσης του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ στην Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη και τη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας. Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό της σφαγής που διεξάγει το Ισραήλ, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο 40.000 Παλαιστινίων, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 15.000 παιδιά, με δεκάδες χιλιάδες ορφανά και ακρωτηριασμένα, και σχεδόν 2 εκατομμύρια εκτοπισμένους Παλαιστινίους.

Το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει το εγκληματικό έργο του με τη στήριξη των ΗΠΑ -ΕΕ, αλλά και της Ελληνικής Κυβέρνησης της ΝΔ και όλων των δυνάμεων που κρύβονται πίσω από τα προσχήματα περί «αυτοάμυνας» του Ισραήλ. Οι εξελίξεις στην Δυτική Όχθη επιβεβαιώνουν τους κατοχικούς, επεκτατικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ, που φέρνουν πιο κοντά τον κίνδυνο γενικευμένου πολέμου στην περιοχή.

Μέσα από το Σωματείο μας, παλεύουμε ενάντια σε κάθε μορφή εμπλοκής της χώρας μας! Απαιτούμε να σταματήσει κάθε πολιτική, στρατιωτική, οικονομική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Δυναμώνουμε τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στη Pfizer Hellas: Ανακοίνωση για την εκδικητική απόλυση εργαζόμενου

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ,...

Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ: Ανακοίνωση Κάλεσμα σε 2ωρες στάσεις εργασίας στον όμιλο της ΦΑΜΑΡ για την Πέμπτη 7 Μάη

Την Πέμπτη 23/04 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Σωματείου με την εταιρεία, στην οποία...

Σωματείο Διανομέων (Ντελίβερι) Π.Ε. Πρέβεζας: Κάλεσμα 10 Μάη στο delivery festival

Το σωματείο διανομέων προσκαλεί όλους τούς συναδέλφους διανομείς αλλά και όλους τούς συμπολίτες μας...