Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Δυναμική κινητοποίηση έξω από δικηγορικό γραφείο

Δημοσιεύτηκε στις

Δυναμική κινητοποίηση έξω από το δικηγορικό γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» πραγματοποίησε το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων απαιτώντας την επαναπρόσληψη μέλους του που απολύθηκε επειδή συμμετείχε στη μεγάλη απεργία της 21ης Σεπτέμβρη.

Η εργοδοσία επέλεξε να μην εμφανιστεί για να μη συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της διοίκησης του Σωματείου ενώ φρόντισε από νωρίς το πρωί να τους «υποδεχτεί» με αστυνομικές δυνάμεις έξω από τα γραφεία της.

Την αλληλεγγύη και τη στήριξη του εξέφρασε ο Αντώνης Αντανασίωτης εκλεγμένος σύμβουλος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων», ο οποίος και από το βήμα της κινητοποίησης κάλεσε το ΔΣΑ να πάρει σαφή θέση καταδίκης και καταγγελίας για την παράνομη απόλυση. Επίσης την αλληλεγγύη του εξέφρασε με ψήφισμα και το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Σωματείο δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να γυρίσει πίσω στη δουλειά της η συνάδελφος. Για το λόγο αυτό σήμερα θα πραγματοποιηθεί ΔΣ για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Συλλαλητήριο 23 Ιούλη 7μμ στο Εργατικό Κέντρο. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 7μμ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ! Το νερό είναι κοινωνικό...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και είναι σε βάρος τους

Σήμερα βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Όχι στο νομοσχέδιο διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών ψυχικής υγείας και απεξάρτησης

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!  Η...