Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Δυναμική κινητοποίηση έξω από δικηγορικό γραφείο

Δημοσιεύτηκε στις

Δυναμική κινητοποίηση έξω από το δικηγορικό γραφείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» πραγματοποίησε το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων απαιτώντας την επαναπρόσληψη μέλους του που απολύθηκε επειδή συμμετείχε στη μεγάλη απεργία της 21ης Σεπτέμβρη.

Η εργοδοσία επέλεξε να μην εμφανιστεί για να μη συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της διοίκησης του Σωματείου ενώ φρόντισε από νωρίς το πρωί να τους «υποδεχτεί» με αστυνομικές δυνάμεις έξω από τα γραφεία της.

Την αλληλεγγύη και τη στήριξη του εξέφρασε ο Αντώνης Αντανασίωτης εκλεγμένος σύμβουλος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων», ο οποίος και από το βήμα της κινητοποίησης κάλεσε το ΔΣΑ να πάρει σαφή θέση καταδίκης και καταγγελίας για την παράνομη απόλυση. Επίσης την αλληλεγγύη του εξέφρασε με ψήφισμα και το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Σωματείο δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να γυρίσει πίσω στη δουλειά της η συνάδελφος. Για το λόγο αυτό σήμερα θα πραγματοποιηθεί ΔΣ για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

 

Περισσότερα

Το πρόγραμμα του webradio την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Ακούστε αύριο στο webradio του ΠΑΜΕ στις 6μμ την εκπομπή του Κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων...

Συνδικάτο Εργατ/λων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου: Επιστολή για κοινοποίηση στάσης εργασίας του συνδικάτου στις 30 Νοεμβρίου

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδικάτου σε συνεδρίασή του αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας...

Σύλλογος Εργαζ. στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής “Ο Βύρων”: Διεκδικούμε δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους!

Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία της Ομοσπονδίας γιατρών στις 29 και 30 Νοέμβρη. Χαιρετίζουμε τον...